UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Terrible incendi als Ports, a la zona d’Horta de Sant Joan

21 julio 2009 per uecbarrancs

Tristament desolador, aquest matí els hem llevat en les noticies d’un incendi a Horta de Sant Joan, a migdia parexia que el tenien controlat, però aquesta tarde a tornat a revifar i s’ha continuat extenent. La zona afectada pareix que és el Barranc de Cubars i els seus voltants, no sabem fins a quin punt a arribat a endinzarse a dintre del Parc Natural, però pareix que està causant una estralls increibles. Hi han informacions que parlen d’almenys 4 persones mortes mentre realitzaben tasques d’extinció i dos ferits molt greus.
Ara són les 20:00 de la tarde i pareix que el cel s’està enuvolant cap al Port, preguem per a que caiguen quatre gotes i remulle una mica lo terreno. (font de la foto: El Pais)

més info:

La vanguardia
Europapress
Yahoo noticies
adn
El Pais
Terra noticies

3 respuestas a “Terrible incendi als Ports, a la zona d’Horta de Sant Joan”

 1. regulació i vigilancia dice:

  Quina casualitat que lo foc s'hagi produit a n'aquesta zona, No?

 2. Ocs dice:

  De casualitat res de res! Lo més extrany és que no hagi més focs veient com està tot lo Port de deixat.

 3. Xkf dice:

  Exacte de casualitats no n’hi han i aquest es lo lloc més freqüentat del Port a l’estiu, quan ens vulguen fer creure de lo be que ho fa lo parc, regulant (i prohibint) l’activitat als barrancs, sempre se’ls podrà recordar de lo que ha passat al Canaletes.
  Està clar que s’ha de regular i potser en alguns casos s’ha de prohibir, però també s’ha de vigilar i fer un seguiment estricte d’aquest punts més freqüentats, no val a vigilar mirant les fotos per internet, s’ha d’estar al peu del canó.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *