UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

3a Trobada d’amics espeleòlegs

24 marzo 2014 per uecbarrancs


LA PISSARRA PARLARÀ

“Ara ja podem començar a pensar en la 3a trobada, que donarà per conèixer la zona de cova Pintada i d’aquesta manera donar per finalitzat el projecte de difusió de la espeleologia al Port.”
Amb aquestes paraules el company Albert (des de els Estats Units) ens encoratjava al finalitzar la 2ª trobada realitzada a la zona de Caro, i be sembla que em complert en escreix.
Aquest any com que la zona de Cova Pintada no donava molt de sí vam decidir limitar la participació ja que sols hi ha dos avencs el CP.1 i el CP.3 o avenc del Mort (els dos molt interessants i bonics).
Així que comencem el dissabte a les 08:30 ens trobem a les escoles del Mas de Barberans que va ser el nostre centre d’operacions (d’aquí agraïm a la gent del Mas i al seu Ajuntament l’ajut que ens van donar en tot moment), i desprès d’un cafè vam fer els grups i ens vam dirigir als nostres objectius, ens havien d’apuntar a la pissarra abans d’entrar als avencs, LA PISSARRA PARLARÀ.
La jornada va transcórrer be la gent vam gaudir molt dels avenc i dels barrancs que els envolten, sobretot la Canalota del CP.1 que va demostrar ser una bona via d’accés i de retorn, dels dos avencs.
A les 8 ens vam reunir tots al museu de la Pauma al Mas de Barberans per escoltar dos magnífiques conferencies una del projecte UKHUPACHA (LLEVAMOS A LOS CIENTIFICOS HASTA DONDE ANTES NUNCA HABIAN LLEGADO) del Company Javier de Vinaròs.
Y l’altra de Jorge Membrado de Morella, de exploracions extremes una al Mckynley i l’altra al avenc del Kuvera Voronya.
Desprès un gran sopar de germanor al Restaurant de Mario al Mas de Barberans on com sempre vam recuperar forces….
Al de mati següent (una mica més tard) tornem a la rutina LA PISSARRA VA PARLAR. A la tarda quan l’equip del CP.1 desinstal·lava vam tenir un ensurt però que vam poder resoldre nosaltres mateixos.
Hem d’agrair als mossos d’esquadra, els bombers i els bombers del GRAE (Grup de Recolzament d’Actuacions Especials)  per  la seva professionalitat i bona feina, amb ells tots els que practiquem aquest tipus d’esports ens sentim més segurs.
Cap a les 8 tots cap a casa.
Feina feta, gracies a tots els que heu participat, per la vostra amistat i el vostre companyerisme, ahir va quedar demostrat que som un gran col·lectiu, que quan algú ens necessita els demés donem més del que podem.
Les últimes línies son en record del nostre company Joan, que va ser un dels iniciadors d’aquestes trobades que sense ell segur que no s’hagueren fet, Joan objectiu acomplert.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *