UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

2n CAP DE SETMANA DEL CURS D’INICIACIÓ D’ESPELEO

27 febrero 2014 per uecbarrancs


En el segon cap de setmana del Curs d’Iniciació d’Espeleo hem fet cavitats més tècniques però més boniques i agraïdes, ja que no tenien tants passos estrets. El dissabte vam anar a l’Avenc de Sabarin, un dels més bonics del Port. Vam instal·lar les dues vies que hi ha per entrar a la sala Joan Sabate Gelado, pel pou de la Concòrdia van baixar els ajudants i algun monitor, i pel de la Discòrdia els cursetistes que estaven controlats per un monitor a cada reinstal·lació. Un cop a baix vam fer quatre grups i vam visitar les diferents parts de la cavitat.

A mitja tarda sortirem tots cap a fora i un cop canviats ens tornarem a reunir tots al restaurant Pous de La Neu per fer un soparet junts. Durant el sopar vam entregar el llibre d’iniciació d’espeleo als cursetistes i la samarreta del curs a tots els participants.L’endemà vam anar a l’Avenc de Mamelots. També hi instal·larem dues vies, els cursetistes per la via del 35 i els monitors per l’altra. Vam baixar fins a la quota -70 i un cop allí vam fer dos grups, un faria la Via S.I.R.E. i l’altre la Schivi pel pou de Gori fins a la quota -100. Després ens tornarem a reunir tots i començarem a sortir cap a fora a poc a poc pel pou del 35, bé, a poc a poc alguns, perquè va haver cursetistes, que per la velocitat i tècnica que portaven no semblava que només feia una setmana que feien espeleo.

I amb un cremadet vam fer la cloenda del curs, a l’espera que arriben els diplomes de la Federació Catalana d’Espeleologia, que serà una bona excusa per tornar a quedar tots per fer espeleo. 

3 respuestas a “2n CAP DE SETMANA DEL CURS D’INICIACIÓ D’ESPELEO”

 1. ferran i cynthia dice:

  Aquest curs ha estat sensacional, ha sigut una experiencia molt bonica.
  Tots els monitors i ajudants han estat fantàstics.Un 10!!!!

  Ferran i Cynthia

 2. Anònim dice:

  Felicitats a tots, ha estat un Curs en un gran nivell, tècnic i humà.
  I molt ben organitzat, tot i ser el primer.

  Enhorabona i fins el pròxim.

  Jordiet

 3. Anònim dice:

  bones a tots. ha estat un curs fantàstic. el diumenge estabem petats pero en dos dies ja teniem ganes de més,esperem k aixó no quede així. FELICITATS a tots els organitzadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *