UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

2n Tarda de Cinema i Fotografia de muntanya de Tortosa.

25 septiembre 2013 per uecbarrancs

Memorial JOAN SABATÉ GELADÓ

El 21 de setembre a les 18h ens vam reunir una bona colla d’amics, familiars i resta de gent a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa amb ganes de gaudir de la natura a la 2na Tarda de Cinema i Fotografia de Muntanya de Tortosa Memorial Joan Sabaté Geladó.
Poc a poc és un certament que es vol consolidar a les nostres terres.
Un any més hem assolit els nostres objectius, recordar a Joan gaudint d’allò que a ell més li agradava, la natura  i el món de la imatge. A més, la resposta del públic ha estat molt bona.
Vam veure un total de cinc pel·lícules de temàtica diversa, espeleo, barranquisme, btt i escalada. Entre elles una inèdita de Joan Sabaté. La guanyadora va ser “El  Sucusbamba”, de l’expedició GOCTA al Perú.
En quant a fotografies la participació va ser molt elevada, i el primer premi en aquest apartat va ser per Albert Besalduch.
Com a novetat aquest any teníem un segon premi tant per pel·lícula com per vídeo, el segon premi per foto va ser per Ferran Ena i el segon premi per al vídeo va ser per la pel·lícula “Directe Lafalle” de l’Albert Naudin.
Abans d’acabar la crònica donar les gràcies a tots els nostres col·laboradors i als companys de la UEC Tortosa en especial de la secció de barranquisme i espeleo.
L’any que ve ens tornem a trobar, t’hi esperem!!!

                                                                                              Pili

Per vore mes fotos fes clic aquí (fotos de mobil)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *