UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Exploració per la zona de Sabarin.

22 marzo 2013 per uecbarrancs

Com que a la part nova de Sabarin, hi han proves que ens fan pensar que hi ha un-altra entrada, últimament hem dedicat esforços a intentar trobar-la, per que així ens facilitaria la tasca de fer la topografia. 
Dies enrere, Pinyol i Miguel van veure que des-de la boca principal s’intuïa una diaclassa marcada al terra, la van seguir uns 300m i van fer cap a l’avenc de Poy. Llavors Helena i Jo vam aprofitar per visitar la cavitat, i comprovar, si als nostres companys, en la seva exploració els havia passat per alt alguna continuïtat, cosa poc probable però no impossible. Vam remenar el fons de l’avenc sense cap èxit, i ens va quedar pendent una finestra, que a la topo surt com a incògnit.
Un altre dia tornen Toni i Jo, hi baixem obrint un-altra via que ens porta fins a la finestra, hi entrem  
i comprovem que no te continuació. Sortim i decidim provar sort al Avenc del Trípode, que no esta molt lluny d’allí, munte’m un entramat de cordes aprofitant cinc pins, ja que tots son petits, entrem a l’estret avenc que ja hem batejat com «mini-crisi», i desprès d’una bona estona remenant, podem comprovar que, com ja era d’esperar, en la seva exploració no es van passar res per alt.
Així doncs, que continuarem buscant….


Una respuesta a “Exploració per la zona de Sabarin.”

  1. L. Almela dice:

    Aixina m'agrae ¡¡A explorar!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *