UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

II TROBADA D’AMICS ESPELEÒLEGS

19 septiembre 2012 per uecbarrancs

Aquest cap de setmana hem realitzat la II Trobada d’amics espeleòlegs, organitzada per la Societat Esportiva Espemo de Morella i per la Secció d’Espeleologia de la U.E.C. de Tortosa, i  ha estat TOT UN ÈXIT.  ( No tan sols pel nombre d’espeleòlegs inscrits que han estat molts, sinó també per l’ambient, el companyerisme, les cavitats visitades,  i moltes altres coses…)
Els espeleòlegs participants van anar arribant a partir del divendres la nit (de València, Terol i Catalunya principalment) , i el dissabte a les 09:00 hores ja estàvem tots preparats, primer vam fer l’organigrama dels Avencs a la pissarra (els que participem en aquesta trobada ja sabem que sense la pissarra no som res), una vegada distribuïda la gent als avencs vam arrencar cap al cim de Caro i tothom se’n va anar a fer l’avenc o els avencs que havia decidit.

Es va muntar un campament avançat a l’última corba de la carretera d’accés al cim, lloc estratègic per fer Caro, CP-6, CP-4 i CP-7.
Una vegada van sortir els del CP-6  (que van ser els últims, perquè serà?), ens van reunir al menjador del Restaurant Pous de la Neu per veure la pel·lícula de la Travessa Cueto-Coventosa que va realitzar el nostre company Joan Sabaté, i després Jorge Membrado de l’Espemo ens va fer una passada de fotos i una xerrada que va ser molt interessant, sobre el descens realitzar per ell el seu fill i el seu Nebot que tenen 14 anys,  a l’avenc més profund del mon el Kuvera Voronya on van arribar tots tres fins als -2000 metres  (Felicitats Campions).
Després el sopar de germanor que ja voreu a les fotos que va ser multitudinari amb un ambient molt espeleològic, i després de sopar pos………
El diumenge altra vegada la pissarra i tornem a començar, cap a les 19:00 hores ja estava tothom fora dels forats i marxant cap a casa seva.
Els avencs estàvem instal·lats prèviament pels dos grups organitzadors.
Pensem que es de justícia agrair a les persones que fan possible aquests esdeveniments,  que tan els omplen a un col·lectiu de vegades massa solitari com son (si hem deixo ha algú ja li demano disculpes des de ara), a Diego Belliure –Mota- de la Societat Esportiva Espemo Alma Mater de les trobades, a Carlos Cantero i a Miguel Bardi ja que aquest any s’ho han currat, als membres de la Secció d’Espeleologia de la UEC de Tortosa i de la Societat Esportiva Espemo per la seva dedicació a la trobada, i especialment a tots els espeleòlegs que participen en la mateixa, que surti be es cosa de tots.
També s’ha agrair a la Federació Catalana d’Espeleologia així com al Parc Natural dels Ports per la seva comprensió i ajuda.
I també volem agrair molt especialment, a Josep del Restaurant Els Pous de la Neu la seva col·laboració en la infraestructura així com per alimentar-nos i suportar-nos tot el cap de setmana.
Volem dedicar aquesta trobada al nostre company Joan Sabaté, sempre estàs amb nosaltres.

 

II Trobada d’espeleo from UECBARRANCS on Vimeo.

Una respuesta a “II TROBADA D’AMICS ESPELEÒLEGS”

  1. @lbert dice:

    Quin goig veure tants espeleòlegs , fent espeleo i gaudint del Port. Llàstima no haver pogut assistí.

    Ara ja podem començar a pensar en la 3a trobada, que donarà per conèixer la zona de cova Pintada i d’aquesta manera donar per finalitzat el projecte de difusió de la espeleologia al Port.

    Per cert si algú te fotos de la trobada que ens envií el enllaç, gràcies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *