UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Cova de la Lluna i Forat dels Grills

28 noviembre 2010 per uecbarrancs

Actualització de la entrada a 3-12-2010: 
A petició d’en Javier, la cavitat es dirà la Cova de la Lluna

Cova de la Lluna:

Diuen que a la segona va la vençuda, i en el nostre cas així ha estat, ja que aquesta vegada si que hem trobat la cova que pel moment li direm d’en Planeto, ja que és ell qui ens l’ha indicat, i pel moment no tenim referències de cap altra toponímia.
La cova és de desenvolupament horitzontal, amb uns 25metres de llargada que transcorren amb una única direcció, i que formen un tub que es va fent estret a mesura que s’endinsa fins al punt on s’acaba. (en breu la topo)

Forat dels Grills:

Està situat a escassos 25 metres de la cova, però aquest no és tant evident. Per localitzar-lo cal aproximar-se al single fins localitzar-lo entre uns boixos. 
El forat és una petita cavitat amb una mica de formació que el fa interessant, però que no deixa de ser una cosa anecdòtica amb poc interès espeleològic.
Situació:

Cal notar que la zona on estan situats te unes vistes amb un encant únic al Port, i que ens deixarà un bon sabor de boca el simple fet d’anar-los a visitar i fer una petita excursió resseguint les mirandes fins per exemple la Cova del Rastre. Des d’aquí volem agrair a en Javier Pla la informació facilitada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *