UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

2on cap de setmana del curs d’iniciació al barranquisme

24 abril 2010 per uecbarrancs

Dissabte
Per tal de recuperar les pràctiques que no vam poder fer per culpa de la pluja el primer cap de setmana hem anat al Salt del Colom, per tal que els cursetistes poguessin practicar instal·lant ells els ràpels i també poder practicar passamans complicats. Hem repetit el tram escola del Salt del Colom 3 vegades per a que tots els cursetistes poguessin passar pels tres ràpels finals diferents que hi ha, d’aquesta manera han instal·lat cadascú els 3 ràpels del tram els 3 cops menys l’última opció de l’últim ràpel que l’hem equipat els monitors per a que poguessin practicar passamans penjats i reunions aerees.
A les 12:30 ja estavem de camí a la Caramella per menjar alguna cosa i empendre la puijada per fer el Racó de la Gralla, on els cursetistes han instal·lat tots els ràpels menys el de 50.
Diumenge
El diumenge anem a la Paridora, on els alumnes han demostren el que han après durant els tres intensos de curs.
Primer de tot es miren la ressenya per veure quin material comú necessitem, preparen les cordes i després el personal. Comencem el descens, fent la roda, cada alumne instal·la un ràpel de la manera més convenient (simple, doble, corda enrassada, tope nus, unint cordes…) fins al final.

El que podem dir que estem contents com anat la primera fornada d’alumnes! I per a l’any que ve, intentar seguir formant nous barranquistes.

Una respuesta a “2on cap de setmana del curs d’iniciació al barranquisme”

  1. El salvaxaes dice:

    Hey Albert vam estar cuasia l costat el disapte. Vam veure gent preparada pera fer un barranc quan entrabem cap a la CP-1 pero no vam veure cap cara coneguda. Despres CAntero ens vadir que ereu vosaltres.

    Molt be aixo de formar a nous barranquistes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *