UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Premis Ebre líders 2009

10 noviembre 2009 per uecbarrancs

Actualment, els mitjans de comunicació ens tenen massa acostumats a escoltar, veure o llegir, notícies negatives. I només en contades ocasions, ens sorprenem assabentant-nos d’algun succés positiu.
Precisament per contrarestar aquest pessimisme ja quasi generalitzat, els mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre, Canal TE i Més Ebre han portat a terme l’organització d’EbreLíders. Uns premis que reconeixeran la feina ben feta a la gent i les institucions del nostre territori per aclamació popular. I aquest és precisament el fet diferenciador d’altres convocatòries de premis similars d’altres territoris, ja que serà la gent del carrer qui amb els seus vots via internet, decidiran qui ha estat mereixedor del guardó EbreLíders de l’any. No hi haurà cap altre jurat que tots aquells que desitgin fer manifesta la seva confiança en una candidatura concreta i d’una manera anònima. És gràcies a l’avanç de les noves tecnologies que avui podem presentar un format de premis d’abast popular, com ho són EbreLíders. Fins i tot la presentació de les pròpies candidatures és àgil i senzilla per tal d’aconseguir la màxima presència de persones i institucions de tot el territori. Per aquest motiu s’han desenvolupat 10 categories, de premis diferents, que inclouen totes les facetes de la vida social de les Terres de l’Ebre. I si per la vessant més positiva cal destacar la categoria d’Ebrenc de l’any com a premi més important, el contrapunt el trobem al premi pataca amb un clar significat de denúncia, per una actitud negativa cap a les Terres de l’Ebre.
Aquesta és sens dubte, la primera convocatòria d’uns premis que naixen amb l’objectiu de convertir-se en un referent de totes aquelles iniciatives que han aportat algun element diferencial al nostre territori.

L’expedició de Ebrencs a illa de la Réunion, ens hem presentat a la categoria esportiva, per que creiem que es l’activitat més rellevant i diferent a les Terres de l’Ebre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *