UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Instal·lació d’una via per fer lo Racó de la Gralla amb molta aigua

8 octubre 2007 per uecbarrancs

Aquest diumenge hem portat a la pràctica una cosa que feia temps que teniem pensada per poder fer el Racó de la Gralla amb molta aigua. Totes les vegades que hem anat a la Caramella en llevantades potents, no ens hem atrevit mai a baixar la Gralla, ja que te punts que es compliquen moltissim amb un caudal alt, i sempre hem acabat baixant per la Caramella. Així que feia temps que teniem pensat fer una altra via de ràpels per poder baixar el tram del gran circ, intentant evitar els problemes que apareixen utilitzant les instal·lacions normals amb molta aigua.

Hem partit d’un gran pi molt fàcil de localitzar al marge dret del barranc ( baga + anella), mes o menys a la mateixa altura de la instal·ació normal d’entreda al tram, on fent un rapel curtet arribarem a dos spits quan ens trobem a la vertical. Desde aquest spits fent un ràpel d’uns 10 metres arribem a un repisa per sobre del tronc empotrat i el pasamans, llavors amb uns 20 metres mes de corda arribarem a la instal·lació del 50.
Fotos:


Voldria agraïr la gran colaboració de HansSapo ( germà de HansTopo), ja que ens ha guiat i recomanat la ruta a seguir, malauradament tenim que lamentar la seva mort per causes encara desconegudes, però amb indicis clars d’un estrenyiment fatal. Us deixem una foto per a que lo seu record perdure per sempre:

2 respuestas a “Instal·lació d’una via per fer lo Racó de la Gralla amb molta aigua”

  1. Java dice:

    Puto sapo! I a la gorra que posa ec? Domes li falta lo piercing a la llengua… Anda que no xalaria mes d’un en una llengua com esta. Au xaics, SALUT!!!

  2. aplet dice:

    iec una mica de respecte a HansSapo que en pas descanse!!

    este finde rovellons o barrancs?? dieu propostes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *