UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

SORTIDA DE DESCOBERTA 2017

31 enero 2017 per Jordi Ortiz

El diumenge, a les 8:30 del matí ens encaminàvem cap al Port, on , solament entrar pels Portells vam trobar ja una bona quantitat de neu. Fent la parada habitual a Pous de la Neu, ens vam equipar per pujar a la Mola caminant, ja que per la carretera era gairebé impossible per culpa de la neu i del gruix d’esta.
Quant ja teníem les raquetes posades vam enfila el camí per la GR que puja a la font del Mascar, on en alguns llocs es podia veure parts de terra, quan vam arribar a la pista, vam agafar la que puja a la Mola on vam poder veure la neu verge, que ens indicava que òbviament no haguéssim pogut pujar amb cotxe
Després de casi dos hores de caminada vam arribar a la Mola però encara ens quedava arribar fins al refugi que serien 20 min. més. Cap allà a les dotze, vam arribar al refugi de Cova Cambra on, la neu arribava per les finestres indicant que hi havia casi un metro de neu, vam fer una parada per a recuperar forces i poder fer «l’imbècil» per la neu, i alguna foto.
Les coves que teníem que fer en un principi eren cova del Rastre i Cova Cantero, però degut a la seva estimació, vam decidir que millor anàvem a fer Cova Cambra.
Vam entrar a les dos coves que hi han i vam poder veure Cova Cambra tota nevada.
A la baixada, vam baixar per la sendera fins la cruïlla de la pista del Mascar i després per la sendera, GR que passa pel Refugi, on vam poder fer una mica l’animal.
BY: Emma Ortiz

 

 

  

 

Més fotos:

https://goo.gl/photos/Y6Me4Nqg9Aquai6K9

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *