UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Barrancs a Canfranc

1 agosto 2013 per uecbarrancs

El cap de setmana passat vam anar a fer barrancs a Canfranc. És una zona que alguns de nosaltres encara no coneixíem, ja que en principi només hi ha un barranc interessant, l’Aguaré. Però l’excepcional climatologia que estem tenint aquest estiu, ha fet que els altres de la zona, portessen prou aigua i així puguerem disfrutar en tots ells.
Dissabte al matí vam fer l’Aguaré, que era el plat fort del cap de setmana. Un barranc que convina zones obertes i engorjades, totes elles molt boniques. En acavar un mos i cap al barranc de los Meses. Curt pero estètic, està situat just al costat del Aguaré, i fa molt recomanable fer-los tots dos. Vam fer tota la aproximació baix d’un fort xàfec, però en arribar a la capçalera, va parar i el vam poguer fer sense cap problema.
Per la tarde uns quans vinets i jocs de magia amenitzats per Bielsa, i després soparet amb unes vistes molt boniques de Canfranc Estació.
L’Endemà vam fer el barranc de «Chinipi» o «Chinipres». Un gran oblidat de la zona. Amb uns paissatges alpins preciosos i un bon grapat de rapels prou seguits, un d’ells de 54m, no ens va deixar indeferents.
En acavar, un pollastret a l’ast i cap a casa, després del fantàstic cap de setmana de barrancs.

by Barquer

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *