UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

TROBADA D’ESPELEÒLEGS AL MONTE CABEZO

6 febrero 2013 per uecbarrancs

Aquest cap de setmana ens vam dirigir 10 Uequeros, al població castellonenca d’Argelita . Per assistir a la 1a trobada espeleològica del Mont Cabeço, organitzada per el interclub Castelló (integrat  pels clubs de Castelló, Villa Real, Morella, Figueroles, Alcala de Xivert i  la Vall D’Uixó).
El dissabte de l’organització prepara els grups de tal forma que tothom pugui fer més de una cavitat, sense necessitat de fer grans esperes. Nosaltres fem de mati l’avenc de la Figa de –191m sent el record de profunditat de Castelló i a la tarda fem el bonic avenc del Cabeço de –146m, on instal·lat 2 vies espectaculars.
Al vespre es passen unes  projeccions del sima de Posos i la Torca de Jornos II i desprès sopar de germanor amb els 120 espeleòlegs.
El diumenge es fa entrega de premis, on la UEC i el SIET (Tomas, Cantero i Ben Laden ) guanyen el premi a la millor exploració.
Una vegada finalitzat l’entrega anem a fer espeleo. Però per culpa de incendi no podem accedir al Mont Cabeço i finalment decidim  anar a fer la cova de Cirat al municipi de Montan.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *