UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

ÈXIT EN LA 1ª TARDA DE CINEMA I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA DE TORTOSA MEMORIAL JOAN SABATÉ GELADÓ

23 octubre 2012 per uecbarrancs


 Aquest dissabte passat la sala petita de l’auditori Felip Pedrell de Tortosa es va omplir de gom a gom amb les gairebé 200 persones que ens van acompanyar per gaudir de les pel·lícules i fotos que s’havien presentat al certamen. 
La gent va poder disfrutar de pel·lícules variades del món de la muntanya i amb imatges d’allò més espectaculars. També es va poder veure una exposició fotogràfica de gran qualitat. Un dels moments més emocionats per tots nosaltres va ser quan es veure per primera vegada una de les últimes pel·lícules de Joan, “La Pierre de Saint Martin”, que ens havia deixat gairebé acabada i amb l’ajuda de Rafel vam treure a la llum.
Tots els participants van tenir obsequi dels nostres col·laboradors, i els dos guanyadors (Luis Almela en foto i Albert Naudin en vídeo) van rebre el premi de la família Sabaté Geladó elaborat per l’amic David Gómez i Marbres Nadal, a més del premi econòmic gestionat per la secció de barrancs i espeleo de la UEC de Tortosa. Durant els últims minuts de la tarda vam veure un  muntatge fotogràfic que va fer Oscar Pinyol recordant a Joan. En acabar l’acte tots els assitens vam poder gaudir d’un pica pica boníssim!
Des d’aquestes línies i a títol personal vull aprofitar per agraïr la implicació durant aquests mesos a tots els companys de la secció de barrancs i espeleo, en especial a Jordi i Rafel. Ha estat dur, però ho hem tirat endavant. A més, estic segura que en els moments que ens faltaven les ganes Joan estava allí per motivar-nos. 
L’organització estem molt contents de l’èxit assolit aquest primer any, i això ens dóna forces per treballar dur i que l’any que ve vagi igual o millor.

Una respuesta a “ÈXIT EN LA 1ª TARDA DE CINEMA I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA DE TORTOSA MEMORIAL JOAN SABATÉ GELADÓ”

  1. Jeremies dice:

    i tant que si !!! magnifica tarde, videos,fotos, organitzacio, premis etc… de ben segur estaria orgullos de tots vosaltres , seguiu aixi per l'any que ve, jo ja e pensat un nou video , anims cracks!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *