UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Barranc Clots d’en Pastor i d’Aiguadonzella.

1 junio 2012 per uecbarrancs

Aquest cap de setmana hem fet un barranc d’aquest que es diuen de col·leccionista però que ha estat una agradable sorpresa el Barranc de l’Embarronat, al final han sortit 6 resalts tots petits menys l’últim d’uns 35 metres i amb un pont de roca espectacular,  que es passa per dins.
Com que no he trobat cap ressenya (segur que en hi ha alguna però jo no la he trobat) adjunto un petit croquis que pot servir si algú el vol anar a fer. El croquis arriba fins la pista de Caro a Fredes, encara que el barranc es pot fer fins la pista del Regatxol el tram de baix de la pista no te interès tècnic fins que s’arriba quasi a la pista del Regatxol amb unes gúbies molt ben formades,en un petit ressalt d’uns 4 metres que dona a un olla on es obligatori mullar-te.
En resum un bon dia de barranc poc conegut.

Errar es humà i rectificar es de savis, un bon company i un bon coneixedor del Port, m’ha fet vore de forma clara que els topònims que hem posat primer son mes encertats per denominar aquest barranc de Clots d’en Pastor i que després de la pista de Fredes agafa el nom del seu afluent (o barranc principal) Barranc d’Aiguadonzella així que si ens permeteu rectifiquem l’entrada amb els nom correctes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *