UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

3r Curs d’iniciació al descens de barrancs (2a Part)

8 mayo 2012 per uecbarrancs

Un any mes, s’ha portat a terme el 3er curs d’iniciació al descens de barrancs, organitzat per la secció de barrancs i espeleologia de la UEC Tortosa, i durant dos caps de setmana, una vintena d’alumnes de variades edats s’han aventurat en aquesta activitat un tant desconeguda per a la majoria. Durant la segona etapa del curset, el grup format per 4 monitors , diversos ajudants y el grup de cursetistes, hem gaudit de dos barrancs situats als Ports de Tortosa-Beseit; la Paridora el dissabte, i el Coll Redó, afluent del barranc de les Carboneres el diumenge.
Al final, nus per aquí, ràpel per allà i després de trastejar en cordes i cordinos, vuits i mosquetons, tots hem marxat a casa en molt bon sabor de boca, havent conegut gent nova i en una mica mes d’experiència en el mon del barranquisme. Així que com diuen per aquí, “ham xalat a saco xeic”
 By Toño

3 respuestas a “3r Curs d’iniciació al descens de barrancs (2a Part)”

  1. bona cronica tonyo i bon alumneeee,jejejeej

  2. Franki dice:

    L’autor ha eliminat aquest comentari.

  3. Franki dice:

    Tonyo tens rao, "ham xalat a saco xeic" i xalarem més encara en propers barrancs. Una olaaaaaaa, als prpoers i companys de estos 4 dies per recordar. YYYeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh (ja sabeu qui soc, no? jeje) Bye2!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *