UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Barrancs a Guara

18 junio 2011 per uecbarrancs

 
L’altre cap de setmana un grup de barraquistes vam decidir anar cap a Guara, per començar el cap de setmana vam fer los Oscuros del riu Balced. Sabíem que hi hauria gent per allà, però no imaginàvem tanta, el que no esperàvem per a res era la quantitat d’aigua!
La veritat es que el color de l’aigua no era massa bonic, però el barranc ho era molt, així que compensava. Pel nivell d’aigua que hi havia vam tenir que fer alguna zona de blocs per dalt. Després de fer un mos i hidratar-nos bé, ens desplaçarem cap a la zona de Cueva Cabrito, però no per fer aquest. Quan tothom tornava per la sendera de fer el barranc Fondo o Cueva Cabrito nosaltres baixàvem per anar cap al Cautiecho (ya lo he hecho). Aquest barranc per a l’aproximació que té és curt, però ho mereix, el seu ràpel més llarg apareix sense esperar-lo i canvia de sobte de calcari a conglomerat. Allí va ser on vam conèixer a Gustavo, que per uns minuts, ens va fer companyia, però per por no li vam fer el petó a veure si resultava ser un príncep.
El diumenge es van unir a nosaltres dos companys més, l’idea era fer el Formiga però vist que s’havia d’agafar torn per a entrar vam canviar de plans. La decisió no va ser ràpida ni senzilla, uns volien anar cap a la Peonera, els altres cap al Vero. Després de molt de debat ens vam decidir pel Vero. Per a alguns un barranc sense encant, per a altres un bon dia, distret i divertit. Per donar-li una mica de adrenalina vam entrar per Portiacha, per tal de poder fer algun ràpel.
El dilluns per acabar el cap de setmana vam anar al Formiga i per últim al Gorgonchon.
Bons barrancs en millor companyia.

2 respuestas a “Barrancs a Guara”

  1. Edgar dice:

    esa foto es el Portiacha no el Chimiachas. Salu2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *