UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Massa aigua o massa prudència?

21 marzo 2011 per uecbarrancs

El passat dimecres Pinyasso i jo vam anar a fer barrancs aprofitant que fèiem jornada intensiva. Vam plegar a la una i mitja i ràpidament camí de Lloret, amb l’objectiu d’entrar al Clot de l’Hospital i sortir per la gorja de Lloret. Vam pujar fins a Coll Ventós amb molt de vent i pluja, una vegada en la caseta de la reserva cinegètica vam parar a fer un mos. Llavors vam tenir la sorpresa, vam veure que Pinyol s’havia deixat el peto.
Amb tot, vam decidir entrar al Clot de l’Hospital per baix de la cascada de 30, en ser allí vam observar la gran quantitat d’aigua que portava. Tenint en compte que podíem tenir problemes a la gorja i que ja eren més de les tres de la tarda vam decidir avortar i provar en la gorja de Lloret.
Desgrimpant per un afluent sec vam entrar, també portava molta aigua i sense peto Pinyol patiria massa fred, per aquest motiu tampoc vam entrar-hi. Tornem a pujar per on havíem vingut i entrem al Racó del Moro per fer algunes fotos, amb el dubte de si havíem fet bé o no. Cosa que comprovaríem divendres .
Divendres vam fer el mateix horari i ho vam tornar a intentar, aquesta vegada amb el peto. Vam arribar al Clot de l’Hospital i vam comprovar que el cabdal s’havia reduït molt. Vam poder fer-lo sense problemes i vam observar que el dimecres s’hagués pogut fer, tot i ser una mica complicat.
En ser a Lloret també havia reduït molt el seu cabdal, i vam veure que l’haguérem pogut fer amb moltíssim més cabdal, ja que la gorja no s’estreteix massa en cap lloc.
Conclusió ni massa aigua ni massa prudència, ja que amb aquell cabdal es podia fer i de prudència mai en sobra.
Fotos-> 

By Barquer

Una respuesta a “Massa aigua o massa prudència?”

  1. ocs dice:

    Vistes les fotos, varem fer bé d'anar a fer la Monrala -que anava normalet d'aigua- el diumenge i no el Clot + Lloret com tenim previst, ja que segons com, a hores d'ara encara estariem allí 😉

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *