UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

1a Trobada d’amics espeleòlegs. Massís del Port: Mola de Catí

22 febrero 2011 per uecbarrancs

 La idea de la trobada espeleològica va començar ja farà un any quant els companys de l’ESPEMO ens van invitar a la trobada de Barx a fer espeleo. Una miqueta sabent que la zona de Port es un poc desconeguda i a vegades per falta d’informació. I varem decidir muntar-la per potenciar la zona i al mateix moment conèixer gent d’altres grups.

DISSABTE 19
A partir de les 9 del mati la gent ja es va començar a reunir-se al Refugi de cova Cambra on varem fer un petit Breafing per explicar com aniria la jornada, la gent va poder fer un cafè, mentre anàvem organitzant els grups de tal manera que tothom pugues fer el màxim de cavitats possibles sense tindre’s d’esperar. A les del 10 del mati ja havien arribat la gran majoria de la cinquantena d’espeleòlegs vinguts del País Valencia i de Catalunya;

Espeleo Club Castelló
GOMEN de Burriana
Centre excursionista Gandia
Club de Muntanya de Carrerassa
Espeleo Club de Vall d’Uixó
Club Muntanyenc Serra d’Irta
Club espeleològic de Vila-real
Espeleo Club de Gracià
SIES d’Esplugues
GES-CM Barcelonès
Club d’espeleologia Dinàmic
ESPEMO
UEC Tortosa
Poc després la gent ja començar les visites a les cavitats les instal•lades finalment varen ser Mamelots, Polit, Salany, Crisis, Cursa i Fecunditat. Cal adir que la gent va pegar molta canya, la gran majoria va fer 3 cavitats, però el Chema i Pascual les van fer totes excepte la Fecunditat.

A les 7 de la tarda la gent començava a tornar al refugi, per a petar la xerradeta i explicar com havia anat la jornada, en general amb cara de satisfacció.
A la nit sopar de germanor al restaurant Pous de la Neu, amb molt bon ambient i després del cigalós, copes i cubà libres a dormir que el diumenge ens toca matinar.

DIUMENGE 20

Comencem igual que el dia abans Breafing i organització de grups per a les cavitats, amb foto de grup i entrega de premis.

  • Al més gran: Jose Gilabert (57anys) 
  • Al més jove:  Jordi Membrado Puig (12anys)
  • Al de més a lluny:  Lee Michael Galea (Londres)
  • A la màxima dedicació: Carlos Cantero Lleixà (cada setmana espeleo)

A partir de la 15:00h cloenda i copeta de cava i a esperar la 2a edició de la trobada a la zona Caro-Barcina per al 2012.
 

FOTOS>>>
MÉS FOTOS>>>
FOTOS GILABERT>>>

3 respuestas a “1a Trobada d’amics espeleòlegs. Massís del Port: Mola de Catí”

  1. Anònim dice:

    Desde el Club de Muntanya la Carrerassa de Figueroles, moltisimes gracies de tot cor i enhorabona per la meravellosa organització.

    Espectacular tot…les cavitats, la zona, la companyia….TOOOT!!!!

    Salutacions!

  2. Jose dice:

    Desde el Espeleoclub de La Vall d'Uixó, enhorabuena por la organización de todo el fin de semana, os habeis pegado un curro del 9, el ambiente ha sido de lo mejor, el paisaje espectacular…cavidades para todos los gustos y niveles…no se puede pedir mas…bueno si… queremos otra para el 2012.
    ¡un abrazo, compañeros!

  3. Gracies companys de Figueroles i de la Vall d’Uixó, això ens plena se satisfacció per poder seguir organitzar-la per anys propers.
    Cal dir que sense el suport de l’ESPEMO no hagués estat possible, en especial a Mota que porta un més d’un mes al telèfon, coordinant i avisant als clubs.

    Salutacions
    UEC-Tortosa

    PD: Esperem baixar alguna trobada per terres Castellonenques, si no hi haurà 2a…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *