UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Mayencos 2010. Canyoneering Technical Meeting.

7 junio 2010 per uecbarrancs

Aquest cap de setmana, tres membres de la UEC; Kukala, Barquer i Saba hem anat al Mayencos 2010-Canyoneering Technical Meeting. Vam arribar divendres per la tarde i encara vam poder disfrutar del «vino espanyol» i de l’abundant picapica que hi havia, per després anar a escoltar la xerrada que feia el jefe dels GREIM sobre rescats en barrancs i anàlisis d’accidents.
Com és normal en aquestes trobades et trobes a moltissims coneguts que veus molt pocs cops a l’any i que ens uneix una mateixa afició, el barranquisme. D’aquesta manera vam estar saludant a coneguts i bons amics fins l’hora de sopar.
El dissate pel matí vam assistir a primera hora a una classe sobre hidrologia d’un habitual, el Jose Ortega, per després anar a fer una classe pràctica d’aigues vives al barranc de Miraval. Per la tarde vam aprofitar per fer el barranc d’Ordiceto, el qual portava un caudal alegre que ens va fer tenir un petit ensurt però sense consecuencies greus. Ja arribada la nit vam assistir a la xerrada sobre l’expedició del Nacho i el Lolo a Réunion, a l’illa varem coincidir amb ells i per tant teniem ganes de tornar-los aveure, i com no, que ens expliquesen com seu varen fer per baixar 26 barrancs en 27 dies. Després a sopar i a liarla a la festeta organitzada per l’ocasió, on algun que altre va acabar un poc tocadet (l’argentino mirada perdida va ser un d’ells).
El dia seguent voliem fer passar la resaca al barranco lugar i Garganta de Escuaín, però el temps no estava per a bromes ja que estabem rodeijats de tronades, així que vam aprofitar per assistir a la classe de bendatges funcionals.

Una respuesta a “Mayencos 2010. Canyoneering Technical Meeting.”

  1. @lbert dice:

    Xeiks, ja veig que vareu xalar, quina envejeta.
    I este Cucala està fe un crack un any que be i li toca una motxilla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *