UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

La cara amable del abominable Trou de Fer

27 junio 2010 per uecbarrancs

Aquest any hem tornat a presentar una audiovisual al concurs del Gorgs. Les bases del concurs limitaben a 15 minuts el temps dels videos, per tant no podiem presentar la película sencera del viatge a Ile de La Réunion, per això me limitat a fer una altra edició del Trou de Fer, ja que és el barranc més espectacular que varem fer a l’illa, i ha resultat ser el guanyador del concurs.

«L’equip francés que va obrir el barranc, liderat per Pascal Colas l’any 1989, el va descriure com abominablemente difícil superior, des de llavors han passat 21 anys, i l’equipament del barranc ha anat millorant gracies al treball d’Emeric Beaucheron i el seu equip, fins arribar el punt que ha requerit devaluar-lo un punt en l’escala de dificultad vertical, passant de v7 a v6 ambdos possibles entrades, per Bras Mazerin y per Bras Caverne. Això ha fet que el descens d’aquest barranc, sense deixar de ser una aventura en majúscules, sigui un gran clàsic assequible cada vegada a més gent. Aquest vídeo explica la historia del descens del Trou de Fer per 4 barranquistes de la UEC Tortosa»

Aquí podeu vore el vídeo:

2 respuestas a “La cara amable del abominable Trou de Fer”

  1. homer dice:

    Eiii Joan!!!, enhorabona!!!, molt bó i molt bona qualitat. Quan me case ja et llogaré per a fer el vídeo de boda, jejeje, ens parlem esta setmana que ja estic per aqui

  2. @lbert dice:

    Molt guapo el vídeo.
    Si, si, Homer fem la despedida i després ja vérem…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *