UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Avenc de Poy. Fi de l’exploració.

20 febrero 2010 per uecbarrancs

Aquest dissabte hem acabat de desobstruir el pas que veiem com a única continuació viable a l’avenc de Poy o GEA-5 i ens hem quedat decebuts després de la feinada que ens ha donat, però ja se sap que qui no ho intenta segur que no en treu res. Això ho dic perque la saleta que és veia detras del pas estret ha resultat ser un cul de sac amb continuacions inviables per on es filtra l’aigua, així que hem donat per finalitzada l’exploració. Ara només ens queda fer la topo amb les eines que estem esperant i que confiem tenir en breu.
Però, ja se sap que no hi ha mal que per bé no vingue, així que només sortir, Rafel ha tornat a engegar el flat i ha trobat un altre forat que comentarem properament. Aquest ens ha deixat impressionats per la zona on està, ja que està envoltat d’engolidors de zones de captació que acaben desobte sota terra. La Mola no deixa de sorpendrens contínuament, i aquesta és una de les coses més gratificants de l’espeleo, ja que et deixa fluir la imaginació pensant amb el que hi haurà sota terra.

Una respuesta a “Avenc de Poy. Fi de l’exploració.”

  1. Jordiet dice:

    Llàstima, pero ja en tirarà algun ja no patiu, i per cert encara no s'acabat del tot, el dia que fem la topo podem intentar eixamplar la galeria del menobre camarlenc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *