UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Gorgs-Mayencos 09

16 junio 2009 per uecbarrancs

Gallines, Ordiceto i Foz de la Canal.
Un any més tornem a assistir a la trobada i congres internacional de barrancs dels Gorgs, amb la diferencia que aquest any és conjunta amb les federacions catalanes i aragoneses anomenant-lo Gorgs-Mayencos.
Cal destacar que Morillo de Tou, el lloc elegit, és un punt estratègic per poder realitzar la practica del barranquisme. Tenint les conques més important com són Barrossa, Cinqueta, Irués, Yaga, Aso, Yesa, Ara, Jalle, Cinca i Barbaruéns.
Durant el cap de setmana vam poder veure projeccions interessants com la de la Gran Cascada de Gavarnie, barranquisme al Nepal, etc.
A la fira de material vam veure un estand nou de la casa Land-off, que fa neoprens a mida. Barquero ja ens explicarà que tal van.
El sopar prou bé paella i de segon xistorra la pena va ser que se va acabar el vi, però després dels postres patxaran i orujo.
Nosaltres durant el cap de setmana vam poder realitzar Gallines inferior, Ordiceto i Foz de la Canal integral.

FOTOS>>>

MES FOTOS

Gorgs-Mayencos 2009 from Saba Productions on Vimeo.

3 respuestas a “Gorgs-Mayencos 09”

 1. Afrorizos dice:

  Molt bones Ebrencs!! Naltros també van estar al Gorgs, impresionant la zona!!

  Us voldria fer una pregunta al respecte del rapel de 70m de La Foz de la Canal, ens vam rajar a l'hora de fer el rapel i només vam fer el 2on tram. Ja que, ens habien comentat que si fraccionabes el rápel la corda patia forts fregaments. Si vau fer el fraccionament, realment es així? i que tal está la R del fraccionament?

  Moltes gràcies per la info! Avore si per un altre viatge per la zona fem el primer tram!

  Salut!!

  David

 2. Hola xeic, lo de fer malbé les cordes es una leyenda. Si que li ha passat a algú, pero suposo que debien tenir les cordes malbé, o que simplement rapelaben com a les pelicules fent saltets i fent patir la corda.

  Hem fet lo barranc dos vegades, la cascada llarga per la dreta hidro i fraccionantla en 50 + 30, i cap problema. El primer cop anabem 9 persones i la corda no va patir cap desperfecte.

  salut, i mos veem per l'aigua.

  Saba

 3. Afrorizos dice:

  Bones Saba,

  Ok! Doncs queda pendent per la próxima escapada per el Pirineu Aragones. Moltes gràcies per la info!!

  David

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *