UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Jornada de Requipament. FEEC – UEC Tortosa

15 marzo 2009 per uecbarrancs

Farà un mesos enrere, vam demanar la subvenció de reequipaments per al Clot de l’Hospital i Gorja de Lloret, al Comitè de Barrancs de la Feec. Al poc temps ens van confirma la petició.
Vam elegir aquests dos barrancs, ja que amb llevantada són fàcils d’agafar-los amb aigua, fent-los així uns dels clàssics del Port. També perquè molt de l’equipament actual encara era del primer descens 1987-88 i ja tocava jubilar-lo.
Finalment aquest dissabte hem anat a reequipar-lo, amb la companyia del Paco i el Franc de la secció de reequipament del comitè.
A les 8am ens trobem als ferros. Primera parada com és habitual a la Palmera, agafar una mica de forces. Per primera vegada realitzem combinació de vehicles, per fer el barranc, ja que portem molt de pes ( 2 taladros un d’elèctric i l’altre de benzina, 40 tensors Raumer 12×120 d’inox amb doble anella i una pistola de resina). Fem una classe pràctica al primer ràpel i ens fiquem en marxa dos equips foradant, un ficant resina, l’altre fent fotos, vídeo i treien algues de les instal·lacions antigues. Hi ha les 6pm ja estem al bar de Mas, fen unes cerveses i comentant la jornada.

Fotos >>>

Requipament del Barranc del Clot de l’Hospital i Lloret from Saba Productions on Vimeo.

5 respuestas a “Jornada de Requipament. FEEC – UEC Tortosa”

 1. MarC dice:

  Gràcies per deixar-me venir.
  Salut & BarranKs

 2. Gracies a tu per venir tio.

  Ara que ve lo bon temps ja anirem parlant per fer coses.

 3. Ocs dice:

  Hola companys, malauradament aquest cop no vaig poder acomparnyar-vos ja que estava fora però ja que l’heu reequipat aprofitaré per preguntar-vos un parell de coses. Vaig fer amb la meva filla el Farrubio ara farà 3 setmanes i em demana per al proper cap de setmana de fer-ne un altre, i havia pensat en Lloret. Com està la bassa de recepció del Ràpel del racó del Moro, és evitable? Pel que fa als bous, fa poc vaig baixar pel Ventador amb la BTT i no n’hi havia, n’hi han ara?
  Salut

 4. @lbert dice:

  La bassa del Racó del Moro, no es pot evitar, encara surt aigua per la sorgencia. De bous no en vam veure cap. I suposo que deu ser el Coll Ventos = Ventador.
  Salut

 5. Ocs dice:

  Si senyor, és el Ventós, el que anava com un ventador era jo baixant amb la bici. Doncs bé, tenint en compte això de la darrera bassa tirarem a fer el de la Gotellera.
  Gràcies!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *