UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Sortida de Vegueria 14-15/6/2008

16 junio 2008 per uecbarrancs

Aquest cap de setmana hem acudit a sortida de Vegueria, de descens de barrancs, organitzada per el C.E.U. Hem estat concentrats al càmping de Oto molt a prop de Broto.
El dissabte al mati realitzem el barranc de Viandico (Afluent del Rio Bellos, Añisclo) entrant per l’afluent de Flageto un barranc sec, poc excavat sense massa interès, una vegada arribat al Viandico és una successió de salts i nedades en un magnífic entorn, molt similar a la gola de Escuaín. De tarda vam anar a fer el Gloces, un barranc relativament curt, però possiblement un dels barrancs més engorjats i espectaculars del Pirineu.
El diumenge la intenció era fer la Gola del Sorrosal però desprès d’observar el cabal de la cascada final, vam decidir deixar-lo per una altre dia. Ens vam dirigir a Bujaruelo, per realitzar el barranc del Cebollar i salt del Carpin, una primera part amb ràpels de mitja altura i tobogans molt ben excavats i un final bestial amb una cascada de 140m, donant al riu Ara.

FOTOS>>>

2 respuestas a “Sortida de Vegueria 14-15/6/2008”

 1. Xavier dice:

  Mira que bé! Jo marxo demà cap a la zona, us heu avançat!

  Ja veig que puc descartar el Trasito i el Sorrosal. El Viandico va magnífic per les fotos, suposo que deu portar aigua des del pont de la carretera.

  Enhorabona pel Salto del Carpín, també es veu fantàstic.

  A reveure!

 2. Albert dice:

  Hola Xavier.

  El Trasito ja esta sec i el Consusa inferior va pel mateix camí.

  El Viandico,Carpin i Gloces estan preciosos.

  El Furco va una mica fort pero es 100% viable.

  Sorrosal i Lapazosa van al limit, segurament es poden realizar, però val la pena esperar un parell de fe setmanes per gaudir-los.

  Salut i força el canut

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *