UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

GORGS 08 – Arnes (Massís del Port)

27 mayo 2008 per uecbarrancs

Des de la UEC-Tortosa felicitem a tots els organitzadors dels Gorgs, especialment al Juanlu i Laura pel treball que estan fent, per donar a conèixer i potenciar aquest esport tan jove. I també per donar la oportunitat a un massís tan desconegut com el Port.

GORGS 08

El divendres amb l’obertura dels Gorgs, varem poder veure la presentació del Carlos Martinez “Els inicis del barranquisme al Port”, després les projeccions.

El dissabte al mati se van realitzar les taules rodones, on la gran majoria va aprofitar per fer barrancs. Els més sol·licitats van ser Canaletes, Cantavella, Canal del Bacó, Monrala, Paridora i Racó de les Olles.
De tarda se va fer el congres on van haver xerrades i presentacions molt interessants. També vam aprofitar per retrobar-nos en companys del mundillo dels barrancs i fer unes cervesetes junts.
A la nit es va fer el sopar de germanor i entrega de premis. Aquest anys han caigut uns quants a casa nostra: Carlos Martinez (veterà nacional de l’any), Joan Sabaté (la millor projecció), UEC-Tortosa (Club nacional a la divulgació). I després a celebrar-ho al Vall-de-Roures.

Diumenge la majoria de gent va aprofitat de mati per fer algun barranc i de tarda tothom cap a casa.Fotos Cantavella «Chusa» >>>
Fotos Monrala >>>

3 respuestas a “GORGS 08 – Arnes (Massís del Port)”

 1. sml dice:

  ei, al final veig que vau conéixer a Sento i que realment estava per allà 😉

  Jo no vaig tenir tanta sort =)

 2. @lbert dice:

  Si si, al final el varem coneixer. Però mantindrem amb secret, el seu rostre. Jeje

 3. Xavier dice:

  Enhorabona! La majoria ja pensavem que el Sento no existia realment, jejeje. Però no voleu compartir el secret i mostrar-nos la seva cara, eh? 🙁

  Enhorabona també pel premi a la vostra projecció.

  A reveure!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *