UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Barranc de Coll Redó i Carboneres (Riu Ulldemó)

6 abril 2008 per uecbarrancs

El barranc de Coll Redó és el millor afluent per poder realitzar el barranc de les Carboneres. Comença amb un espectacular circ, de 75m fraccionat amb uns ràpels de 17+4+52, a continuació es fan un parell de ràpels per un tram sense massa interès, fins arribar a les Carboneres. Als 100m de barranc entrem a una de les gorges de roca i tova més boniques de Port, després de la gorja s’obre i es van succeint les desgrimpades i els petits ràpels.

Avui al final he pogut provar un accés que feia temps que volia provar, ja que la pista del Regatxol casi tot l’any està tancada i anar a Beseit ara es una mica llarg. Accés: Millers, PR, Coll de Navic, Coll Roig, pista del Regatxol i Coll Redó. Retorn: Des de baix del ràpel de tova remuntar per la dreta una antiga sendera molt perduda fins arribar al Pista de Regatxol i desfer el camí d’accés. Conclusió és una Palissa!!!!!!

Bc. de Coll Redo (Carboneres) 6-4-08

4 respuestas a “Barranc de Coll Redó i Carboneres (Riu Ulldemó)”

  1. ocs dice:

    Albert! Veient les fotos s’ha de suposar que ja estàs recuperant, no?.

  2. saba dice:

    esque s’ha fotut una mica de calmante vitaminao i s’ha recuperat miraculosament, jeje.

    salut

    pd: al final pareix que estos dies de llevant poc, així que només seran 4 gotes, però seran benvingudes.

  3. @lbert dice:

    Pos el disabte ja no hem podia aguantar per casa, es molt aburrida la vida sense poder anar a la muntanya. Depent quin moviment hem fa un poc de mal, però ja estik recuperat al 98%.

  4. sml dice:

    Una pregunta tonta… aquestes topos (i les del llibre del GORGS) les feu amb alguna plantilla o programa especial? O tot a mà?

    Merci cracks!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *