UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Llevantada Nadalenca

23 diciembre 2007 per uecbarrancs

Avui dillums hem tornat a La Vall Figuera per fer en tram inferior que disabte ens va ser impossible pel fort caudal. Hem entrat pel Salt del Ximenot, cap dels dos barrancs portaba aigua en la seva confluencia, però a partir d’allí el principal te moltes surgencies que ens an fet disfrutar moltíssim el tram inferior. La marmita trampa estaba a dos metres per estar plena, però tot i així l’hem saltat, ja que no és una cosa que es pugue fer sempre que un vol.

Per aprofitar el dia hem continuat baixant fins la vall Cervera, on hem disfrutat d’un caudal abundant molt difícil de trobar als Ports.
Afotos:

Trailer de «Llevantada Nadalenca»:

Aquest cap de setmana hem disfrutar con feia temps que no ho feiem als Ports, dissabte vam fer la Vall Figuera pasadissima d’aigua, i vam tenir que surtir per cames abans d’entrar al tram final, perque el caudal era molt elevat i progressavem molt lentament fent desviadors recuperables i rapelant el mes allunyats que podiem de les fortes cascades que tenien les marmites de sota emulcionades, a mes la part engorjada del final consta de moltes surgencies que fan augmentar en caudal progresivament fins convertirse en un riu de remolins imprecticables.

El dissabte per la tarde vam travessar amb 4×4 fins Beseit, vam disfrutar moltissim del recorregut ja que la pista a quedat destrosada i vam tenir que superar nombrosos barrancs amb un caudal molt fort.
El diumenge vam fer el barranc de La Bonyiga, on vam disfrutar moltissim de la cascada final i de nombrosos salts.
Vall Figuera 22/12/2007:

Barranc de la Bonyiga 23/12/2007:

5 respuestas a “Llevantada Nadalenca”

 1. @lbert dice:

  Xeik!!! molt guapo el trailer del film Llevantada Nadal 2007. Ke collons a l’hivern ni manta ni sofa a fer barrancs. SALVEM LA TORTUGA AUTOCTONA!!!!!!!!

 2. Anònim dice:

  Heu pagat els drets d’autor de la música? És que com que prohibiu l’ús del vostre video dic, doncs deuen haver adquirit els drets de la música que posen.

 3. saba dice:

  Los hi hem donat dos tortuguetes petites i au!

  Per adquirir los drets del vídeo ne tinc prou en que m’inviteseu a una volldamm.

 4. HEM TRIUNFAT dice:

  Despues de soñar toda mi vida con esto lo he podido conseguir. Que guay, me he tirado a la Marmita Trampa!!!!!!!!!!!!

 5. saba dice:

  uee pos Kukala te supera, perque s’ha tirat desde les dos bandes! ja ja, encara que desde la banda de sortida a sigut involuntari ( l’han tirat)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *