UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Domenge 14/10/07: Barranc de l’Infern

15 octubre 2007 per uecbarrancs

Dissabte la tarde, depressa i corrents vam decidir anar a fer aquest barranc tant conegut de la provincia d’Alicant, ja que degut a les ultimes plujes creiem que portaria aigua, cosa molt extranya, ja que es troba en un terreny de roca calcaria (com Lo Port) i normalment el poc que plou sempre es filtra.
De camí cap allà vam poder observar les grans destroses que ha ocasionat aquest temporal per la zona, ja que hi ha llocs on van caure mes de 300 l/m2 en 48 hrs. Vam arribar a les 23:00 de la nit a l’aparcament del barranc, després de sopar a Pego, on vam fer vivac en companyia dels estels fugasos que pasaben.
El diumenge vam entrar al barranc sobre les 9:30 i amb tot tornabem a estar a Tortosa a les 18:30, amb moltes anecdotes per explicar, com ara l’apreci que te pinyasso als sifons succionadors de barranqueros, o el mal de coll de tant mirar a dalt de la gorja per vore fins on havia arribat l’aigua ( en llocs estrets del barranc, hi havien marques a mes de 20 metres de columna d’aigua!!). Per mes anecdotes pregunteu a Pinyasso.
Vídeo:

Fotos:

Barranqueros: @lbert, Pinyasso i Saba.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *