UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

NoRaid 07

18 junio 2007 per uecbarrancs

Dissabte:
1a prova: Trekking: Lloret, Escarriso de Borosa, Coll de Morralets, Cova Ebre, Coll de Pallers, Pous de Neu.2a prova: BTT i Orientació: Pous de Neu, Mola de Catí, Cova Cambra, Salany, Font dels Bunyols, Cova Terrera, Canteres del Gall, Vall Negra, Llinars, Foies, Terranyes, Pimpoll, Mas de Corretja i Franqueta.3a prova: Barranquisme: Canal d’Ulleres i barranc de la Vall d’Uixo.
Diumenge:
4a prova: Grimpada: Mas de Pixantó, Pujador de l’Egua, Tossal d’en Grillo.5a prova:BTT: Tossal d’en Grillo, Font del Montsagre d’Horta, Coll de la Gilaberta, Maset de les creuetes de Lloà, Mas de Fandos, Estret del Boter, coll de l’Ereta, Roques Cambretes, Mas de Sotorres, Planes dels Reguers i Cova conill.6a prova: Espeleo: Cova Conill.
A les 7a.m. del 16/6/07 comencem la pujada a peu no es va fe gaire dura gracies al bon temps, núvol i de tant en quant alguna gota. La BTT i l’orientació va estar molt divertida per dalt la mola, la gent anava desperdigolada buscant les balises, aquí vam fer la ralla als nostres eterns rivals Los Ampostins. Després de dinar a la Franqueta, barranquet per a refrescar mos. I aquí no s’acaba tot, sopar de germanor a la Venta de Romer per contar les asanyes del dia i basilar als equips contraris , però encara queda el més important festa a Vall de Roures, aquesta prova solament assisteixen els Roso Team de la Ràpita, Ampostins “Gomina Team” i els del Siraid.

A les 9a.m. del 17/6/07 comencem la Grimpada pel pujador de l’Egua, el que predomina son les males cares i la són, però al final arribem al Tossal d’en Grillo seguint al nostre president , s’acaba el patiment. Amb la BTT ens desfoguem, un 75% de la ruta es baixada entre roques, escalons i algun tram de pinassa. Arribem a la cova del conill i entrem en manada 50 persones sense cap problema i colorin colorado el NoRaid s’acabat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *