UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Sortida de preparació del novato Vicentet per a Setmana Santa

20 marzo 2007 per uecbarrancs

Lo dissabte passat vam portar a Vicent a la vall de la Caramella, per fer el tram amb aigua de dalt de la cua de caball i després cambiar de barranc per descendir el Racó de la Gralla. Vicentet no havia estat mai per allí com a barranquero ( si que havia estat com a xiquet que va a mullar-se els pevets a l’aigueta quan era petit), i tot allò se notava que li anava un poc gros. I ho va demostrar al primer ràpel, ja que en una decisió sense precedents li vam deixar instal·lar a ell el primer ràpel, i vam estar un quart d’hora esperant a que fes un buit amb mosqueto antiblocant com a tope nus. Un cop superat aquest entrebanc, vam seguir fent diversos salts i tobogants fins la cua de caball, la qual no vam descendir per prevenir una crisi nerviosa de Vicentet, dit i fet vam sortir de la Caramella per entrar al Racó de la Gralla.
El cansament comensaba a notar-se a la cara de Vicentet, tot i així vam decidir deixar-li fer a ell el buit reseguit per fixar la corda al fons del kitbull, un quart d’hora mes esperant que vam aprofitar per fer un moset i riure mirant la cara d’ofuscasió del sujeto. Increiblement després d’aquest nou entrebanc vam descendir el circ del Racó de la Gralla, sense masa problemes, tot i que Vicentet la va liar de nou quan va descendir ell primer el 50 on es va quedar penjat com un xoriset amb la corda engaxada a la tosca…
Esperem que Vicentet practique nusos i així el deixarem venir a Semana Santa a fer barrancs al Pais Basc-Francés. Anims Vicenteta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *