UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Gorgs2007 ja està en marxa

14 febrero 2007 per uecbarrancs

Enguany, la IV Trobada Internacional de Descens de Barrancs, Canons y Engorjats “Gorgs2007” es celebrarà a Tremp (Lleida) els dies 1,2 i 3 de juny, i la principal novetat serà l’organització conjunta per part de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i la FCE (Federació Catalana d’Espeleologia).

La bona disposició al diàleg per part d’aquestes dues federacions es va materialitzar el passat mes de novembre del 2006 en un acord signat a Barcelona, en el qual es recollien accions conjuntes com la organització de Gorgs2007, l’homologació de la formació base de barrancs, canons i engorjats, les Jornades Tècniques (Autosocors i Aigües Vives ja en calendari), la catalogació dels barrancs, canons i engorjats de Catalunya, els reequipaments i les accions conjuntes davant les administracions, amb la finalitat d’ unificar esforços. Tot plegat, un èxit en el món del barranquisme, els canons i els engorjats.

Per a neòfits i professionals

La filosofia de Gorgs és la de mostrar l’essència dels barrancs, canons i engorjats, i per tant està pensada tant per als que comencen i volen descobrir l’especialitat i tot el que l’envolta, com per a les persones que acostumen a practicar aquest esport o són professionals del sector. És, doncs, una trobada amb al·licients per als practicants de tots els nivells, que poden gaudir d’uns dies de descens de barrancs i posar en comú les seves experiències, sense deixar de banda els aspectes professionals i federatius.

L’edició d’enguany tindrà lloc a la població lleidatana de Tremp els dies 1,2 i 3 de juny. En unes setmanes estarà disponible tota la informació relativa a la trobada, que es podrà consultar en el següent enllaç:

http://www.feec.org/Activitats/barrancs/gorgs.php

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *