UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Barrancs hivernals 12-06.

11 diciembre 2006 per uecbarrancs

Aquest pont hem aprofitat per fer barrancs pel pirineu mentre veiem els esquiadors anant de banda a banda buscant alguna pista oberta. No puc dir que la climatologia ens hagi acompanyat gaire, je que les dos primeres nits vam fer vivac a la ranxera tapats en un toldo de plàstic i ens va ploure, apedregar i gelar considerablement!
Els dos primers dies vam estar a la zona de Bielsa i vam fer els barrancs de La Sirpión i La Fuenblanca, i també el Trasito inferior a Escalona, tots ells amb un von caudal per disfrutarlos.
Després ens hem vam anar a la zona del Esera ( Benasque), on vam dormir en albergs els dos dies que hi vam estar, ja que el cos demanaba una dutxa calenta després de dos dies en hipotermies continuades. Allí el temps ens va jugar una mala pasada, ja que va estar plovent tot el dijous la nit, i el dia seguent pel matí els barrancs eren impracticables a aquella zona, així que vam baixar cap a Graus per fer el Barranc de Lapenilla ( barranc sec normalment) que portaba un poc d’aigua. Però el dissabte vam ser recompensats en un dia explendit ( 4ºC) i sol, i vam poder fer el Barranc Trigás que es un afluent del Barbaruens, i que gracies a les plujes del dijous, baixaba impresionant tant ell com el Barbaruens al cual vam fer cap per fer l’últim tram.

Aquí us deixo unes fotos:

I un video:

Hi ha una piada al video, ja que el barranc que fica Sirpión es en realitat el Fuenblanca.
Patrocinats per calmante vitaminao s.l. (100% vi de Batea peleón)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *