UEC Tortosa – Espeleo i Barrancs

Secció Barrancs i Espeleologia de la Uec de Tortosa

Poca aigua al Port

13 noviembre 2006 per uecbarrancs

Aquest cap de setmana a estat un poc desebedor. La veritat és que ens esperavem un poc mes d’aigua en conjunt a tots els barrancs que hem fet, però tot i així a estat bé, ja que hem introduit en aquest món tant apasionant al novato Poy i al menos novato Vicent. Com a resum podriem dir que El Port s’ha asecat mes depressa del que ens pensavem i que encara fa falta una altra llevantada forta per disfrutar d’un bon caudal.
Tenim que agrair la feina feta per David d’Ulldecona que ell sol a instal·lat pasamants fixes per esquivar les tres bases d’aigua estancada de La Fou, i les varies reunions instalades al Salt del Robert, ben fet!!!

Barranc de La Fou o Rivets: Tot sec fins la surgencia.Barranc del Salt del Robert. A destacar les instal·lacions noves del 60.

Barranc de la Montrala inferior: A destacar la poca aigua.

Barranc de Cubars inferior:

2 respuestas a “Poca aigua al Port”

  1. Anònim dice:

    Per finals de la setmana que bé donen fortes plusges a tota la península, espero que per aquí dos setmanes puguesim a tornar a fer barrancs amb un bon cabal. Totes les resenyes d’aquests barrancs les podeu trobar a http://www.barranquisme.net

  2. Anònim dice:

    Rectifico a anonim:

    http://www.barranquismo.net

    A la base de dades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *